Kateri plavalni bazen izbrati?

20. Februar 2018


1. Podjetje in izkušnje
Proizvajalca protitočnih plavalnih bazenov Endless Pools® in Master Spas® sta vodilna podjetja na svetu, ki že več kot 30 let uspešno proizvajajo najboljše produkte ter absolutno najboljšo uporabniško izkušnjo. 

Slika prikazuje začetke podjetja Endless Pools

2. Kakovost
Bazeni so izdelani iz najbolj kvalitetnih materialov svetovno znanih proizvajcev ter 100% izdelani v ZDA. Bazeni imajo tudi večletno garancijo na delovanje posameznih komponent in sicer vse tja do 10 let. Bazeni Endless Pools Fitness Systems (E500, E700, E2000) in Swim Cross Exercise Systems (X200, X500), vam pripomorejo k sprostitvi ter bolj zdravemu in veselemu načinu življenja. Watkins Wellness je član družbe Masco Corporation.


3. Energijska varčnost
Tri-Thermic™ Barrier System je standardni sistem uporabljen pri plavalnih bezenih Endless Pools®. S svojimi tremi plastmi izolacije ohranja toploto vode, povečuje energetsko učinkovitost bazena ter zmanjšuje stroške ogravanja. Sistem treh plasti pa vključuje ekpandiran polistiren in reklektivno folijo pritrjeno na notranjo stran ohišja, v kombinaciji z dvokomponentno debelo toplotno odejo iz visokokavostnih recikliranih tekstilnih vlaken in folije, pritrjeno na notranji strani jeklenega ogrodja. 

4. Filtracija
Z vzdrževanjem vode v plavalnih bazenih Endless Pools, zagotovo ne boste imeli nobenih težav, saj uporabljajo dvojni sistem za čiščenje vode, ki združuje UVC z okolju prijaznim CD ozonom, ki nevtralizira kontaminante. Voda kroži skozi hidromasažno črpalko pri nizki hitrosti za redno vodno cirkulacijo in optimalno kakovost vode.

5. Reference
Zagotovo ena izmed pomembnejših vprašanj ob nakupu pa so tudi reference podjetja. Podjetje Endless Pools® je v svojih 30 letih prodalo že več kot 20.000 izdelkov in le kupci so tisti, ki bodo z vami delili svojo uporabniško izkušnjo. 

6. Servis
Naše podjetje Bellamar d.o.o. že več let uspešno prodaja, montira in servisira vse svoje izdelke iz prodajnega programa. Zavedamo se, da je kakovostna storitev izjemno pomembna pri nakupu plavalnega bazena, zato le to opravljamo sami, saj se redno udeležujemo raznih seminarjev ter izobražujemo svoje zaposlene s tega področja.

7. Vzdrževanje
Plavalni bazeni iz našega prodajnega programa so izjemno kakavosti in zahtevajo zelo malo vzdrževanja. Priporočamo večkratno izpiranje filtrov pod tekočo vodo, enkrat do dvakrat letno menjvanje vode ter vzdrževanje le te s pomočjo izdelkov iz naše ponudbe. Plavalni bazen vas bo v primeru potrebnega dodatnega vzdrževanja o tem obvestil na komandni plošči bazena.

8. Poprodajne storitve
V ponudbi imamo vse pripomočke, čistila in kemikalije za redno vzdrževanje bazena in bazenske vode. Na voljo so različni sistem, zato vas vabimo, da se o tem posvetujete s prodajalcem v prodajnem salonu Bellamar d.o.o., Jarška c.10a, Ljubljana. Nudimo pa vam tudi storitve rednega vzdrževanja vašega bazena (čiščenje, menjava filtrov, menjava vode, pregled delovanja ipd.).

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?