O podjetju

Podjetje Bellamar d.o.o. je družinsko podjetje, specializirano za izdelavo in prodajo wellness izdelkov za domačo ali javno uporabo. Vse od leta 2006 se trudimo strankam ponuditi najboljše produkte na trgu s področja wellness programa. V tem času se je podjetje leta 2014 statusno preoblikovalo iz s.p. v d.o.o., ter odprlo novo poslovalnico na Jarški c. 10a v Ljubljani, kjer vas z veseljem pričakujemo tudi izven delovnega časa.


Glavno in primarno vodilo podjetja ostaja še vedno enako in to je ponuditi stranki najboljše produkte s področja wellnessa iz celega sveta. Naše dosedanje delo ter izkušnje je tako prepričalo dva največja proizvajalca protitočnih plavalnih bazenov na svetu, da so z nami podpisali pogodbo za prodajo njihovih izdelkov na področju Slovenije. S ponosom vam predstavljamo najboljše protične bazene Endless Pools® in Master Spas® by Michael Phelps.

Poleg plavalnih bazenov Endless Pools® ter Master Spas® pa naš program dopolnjujemo še z masažnimi bazeni podjetja Watkins - Caldera Spas®, vrtnim pohištvom Cane Line®, okrasnimi lonci Fleur Ami®, ter veliko izbiro masažnih kadi in kopalniške opreme različnih proizvajalcev.Razstavni salon Ljubljana:
Jarška cesta 10a, 1000 Ljubljana
M: +386 31 360 200
E: info@bellamar.si

ODPIRALNI ČAS:
PON - PET
09:00 - 16:00
(sob, ned, prazniki zaprto)

Možen ogled izdelkov tudi izven delovnega časa po predhodnem dogovoru na tel.št.: 070 426 700.

Sedež podjetja:
Bellamar d.o.o.
Zgornje Roje 21, 3311 Šempeter
ID za DDV: SI39410293
TRR (Banka Koper): SI56 1010 0005 3459 217

RAZSTAVNI SALON
Kontaktni obrazecZa več informacij nas kontaktirajte preko spletnega kontaktnega obrazca.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?