Tehnologija

Endless Pools® Fitness Systems InnovationsTHE MAGIC IS IN THE MACHINE™  -  "Čarobnost je v protitočnem sistemu Machine™"

Naš patentirani protitočni plavalni sistem je pridobil svoj ugled, kot najbolj tehnološko napreden generator, ki ga je moč dobiti na trgu. To pa zato, ker vse od leta 1988, nikoli nismo počivali na lovorikah. Vsak dan se namreč trudimo in osredotočamo na to, da iz najboljšega naredimo še boljše, in ravno to je tisto, kar naredi protitočni plavalni sistem Endless Pools Machine™ neprimerljiv s podobnimi izdelki na trgu. 

Endless Pools Fitness Systems so stilsko najbolj dovršeni plavalni bazeni na trgu, saj poleg čudovite plavalne izkušnje, nudijo tudi revolucionarno podvodno tekalno stezo s katero bo vaša fitness izkušnja še boljša. V nadaljevanju si preberite, katere so tiste prednosti, ki postavljajo protitočne plavalne bazene Endless Pools® pred ostalimi. IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?