Tehnologija

Endless Pools / Fitness Systems


Verjamemo, da občutki in izkušnje, ki jih boste doživeli v naših bazenih Endless Pools® Fitness Systems, ne bodo nič drugačni, kot popolni. Premišljen in sodoben dizajn akrilne školjke bazena, ohišje bazena z inovativnimi T-Spacer distančniki, ki zakrivajo vijake ter LED osvetlitvijo, so le eni izmed primerov naše zavezanosti k najvišjemu standardu, kot ga premore trg.


Oblika školjke bazena

Školjka bazena je revolucionarno oblikovana točno tako, kot izgleda, božanstveno, in zagotovo boste bazen s ponosom želeli pokazati tudi drugim. Zgornji del školjke je zaključen v tem čudovitem in moderen stilu, ki pa se lepo prelije iz masažnega predela proti plavalnemu delu. Na prvi pogled je torej takoj jasno, da je bazen, kot takšen skupek uspešnega sodelovanja med oblikovalci in inženirji, saj gresta oblika in funkcionalnost z roko v roki. Na voljo sta dve barvni različici školjke, med katerimi lahko izbirate, in sicer Alpine White ter Ice Gray.

Označevalniki plavalnega območja

Modre črte na školjki bazena oz. tako imenovani označevalniki plavalnega območja, niso le enostaven element oblikovanja, temveč služijo svojemu namenu, saj vas bodo le ti vodili v času plavanja, da telo ohranjate v plavalnem območju. Le te pa smo dodali na zgornji rob školjke in okoli vsake šobe v bazenu. Hidromasažna mesta / sedišča

Po vsaki vadbi ni boljšega, kot sprostitev telesa v masažnem delu plavalnega bazena, kjer hidromasažne šobe dodobra zgnetejo vsako vašo mišico. Perfektno pozicionirane masažnih šobe v vsakem izmed treh masažnih mest bodo zagotovile idealno sprostitveno doživetju po napornem treninu.

  • Mini Jet – masažne šobe, ki imajo majhen in osredotočen tok vode, ki cilja na določena območja zgornjega dela hrbta
  • Directional Jet – masažne šobe, ki imajo podobno funkcijo, kot mini šobe, le da je osredotočene na večji tok vode
  • Rotary Jet – masažne šobe, kjer je enaka moč pretoka vode, kot pri Directional šobah, le da se curek krožno premika, kar zajame večje območje hrbta
  • Cluster Jet – masane šobe, ki nudijo edinstveno pulzirajočo masažo, ki pa je usmerjena na spodnji del hrbta

Ohišje bazena z inovativnimi T-Spacers distančniki

Ohišje bazena Endless Pools® Fitness Systems je zasnovano tako, da ne potrebuje nobenega dodatnega vzdrževanja, je izredno močno in lepega videza z bogatimi zaključki, ki ustvarjajo občutek globine. Paneli so dobavljivi v dveh različnih barvah in sicer Dark Mocha ali Gray Oak, ter so pritrjeni na okvir bazena s posebno oblikovanimi T distančniki, ki zakrijejo vijake in hkrati povežejo panele, s tem pa tudi končni videz bazena.LED osvetlitev bazena

Osupljiva osvetlitev plavalnega bazena Endless Pools Fitness Systems, daje videzu končno noto. Modra luč v ohišju bazena bo poleg vizualnega efekta, ponoči služila tudi za nežno osvetlitev prostora, večja luč v vodi bazena ter razno barvne LED lučke pa bodo dodale bazenu in vodi sijaj ter lepoto. Prav tako so osvetljene tudi vodne atrakcije za dodatno eleganco.

Moč, kakovost in dizajn

Vsi protitočni plavalni bazeni Endless Pools Fitness Systems, so postavljeni na izjemno vzdržljiv pocinkan jeklen okvir s 14 prečkami in podom iz ABS materiala. Medtem, ko drugi proizvajalci bazenov to vidijo, kot področje za zmanjšanje stroškov, je pri plavalnih bazenih Endless Pools to standardna oprema vsakega bazena, ki zapusti proizvodnjo. Le takšna konstrukcija bo dolgoročno izdržala vse vremenske razmere, ter moč na dolga leta.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?