Tehnologija

Postavitev novih standardov kakovosti

Zakaj so masažni bazeni Master Spas™ vodilni v obliki in kakovosti na svojem področju? Zaradi inovativnega dizajna in tehnološkega napredka na najvišjem nivoju, zaradi naprednega izolativnega sistema, edinstvene filtracije in še bi lahko naštevali. Master Spas™ je vedno korak pred konkurenco zaradi inovativnosti in sistemov, ki jim konkurenca ne more slediti. V svetu je znamka Master Spas™ poznana kot sinonim za kakovost ter zanesljivost z več kot 30 letnimi izkušnjami na trgu, vsi izdelki pa so tudi v celoti izdelan v ZDA.

NAJVIŠJA KVALITETA NA TRGU

Pri nakupu masažnega ali plavalnega bazena Master Spas™ boste ne glede na to za katero serijo bazenov se boste odločili, vedno dobili najvišjo kvaliteto na trgu z inovativno terapijo, visoko kakovostno izolacijo ter filtracijo. Ohišje je pri vseh serijah bazenov zelo močno in ojačano na vogalih, prav tako je dno bazena zaščiteno z zelo gosto polimerno osnovo, ki preprečuje uhajanje temperature ter vdor nazaželjenim škodljivcem.

EKSKLUZIVNOST

Vse našteto pa so le ene izmed prednosti, ki jih boste našli eksluzivno le pri masažnih in plavalnih bazenih Master Spas™. Z nakupom masažnega ali plavalnega bazena Master Spas™ ne boste nikoli zgrešili, kajti bazen vam nudi še več kot lahko opišemo z besedami, zato morate izkusiti to neverjetno terapevtsko doživetje.


KONSTRUKCIJAVsi masažni in plavalni bazeni Master Spas™ vsebujejo sledeče:


  • Microban® zaščito školjke bazena, ki preprečuje razmnoževanje bakterij,
  • Dodatne ojačitve, ki dajo jekleni konstrukciji večjo čvrstost in moč,
  • Tehnološko dovršen Polar Wrap (termalni ovoj), ki daje neprestano termalno pregrado,
  • Icynene peno, ki daje cevem toplotno izolacijo ter tako poskrbi za varčnost z energijo ter ohranjenje toplote,
  • Razdelilni sistem cevi, ki zagotavlja enakomerno razdeljen pritisk med vse šobe ne glede na to koliko uporabnikov hkrati uporablja masažni ali plavalni bazen (moč se ne bo nikoli porazporedila med ostale, temveč ostaja vedno nespremenjena).
FILTRACIJA


4 - stopenjski filtrirni in prečiščevalni sistem bazenov Master Spas™


1 stopnja: Makro pred-filtriranje
Pri makro filtracijski stopnji se uporablja makro grobozrnati filter, podoben naravnemu filtru iz proda, ki odstrani vse večje ostanke in delce, ki vstopijo v filtracijsko območje. To pripomore k večjemu pretoku vode čez filtrirni sistem in hkrati poveča življenjsko dobo filtra.

2 stopnja: Temeljito globinsko čiščenje
Ta poseben sistem globinskega čiščenja, omogoča zbiranje umazanije in olja v posebno srednjo plast narejeno iz tkanega materiala, da se umazanija ne bi zadrževala samo na površini filtra. To omogoča filtrirnemu sistemu lovljenje mnogo več ostankov.

3 stopnja: Eco Pur® čistilni filtri
Ta dodatna stopnja filtriranja kristalno bleščeče očisti vodo. Prefiltrirana voda v bazenih Master Spas™ je tako čista, da je prestala tudi zelo strog NSF standard za pitno vodo.

4 stopnja: Ozoniziranje
Sistem uporablja Corona izločevalnik ozona, ki poskrbi za uničenje morebitnih ostankov bakterij.


Mast3rPur


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
IZOLACIJA


Polar Wrap termalni ovoj

Vsi ogrevani masažni in plavalni bazeni Master Spas™ so narejeni po strogih standardih kalifornijske komisije za energetiko (CEC).

Polar Wrap termalni ovoj z Icynene izolacijo je veliko boljši od standardne izolacije, ki jo uporabljajo skoraj vsi ameriških proizvajalci masažnih bazenov.

Kaj je Icynene?

Icynene je okolju prijazna poliicynenska izolacijska pena narejena iz zgoščene celične plastike. Pena pri nanosu ne vsebuje plinov in formaldehida, ki uničujejo ozon (HFA IN HCFC plini). Mikrocelice materiala, kateri tudi diha, so polnjene z zrakom, zato ne prihaja do nobenih emisijskih tveganj. Icynene je edini izolacijski material, potrjen s strani programa za čistejši zrak (Envirodesic Certification Program).

Zadrževanje toplote.

Icynene izolacijski sistem se razširi tisti trenutek ko je nanesen, kar povzroči zračno neprepustnost in izjemno izolacijo ogrevanega masažnega in plavalnega bazena. Nastala prevleka mehke pene zagotavlja neprestano termalno pregrado, enakomerno ogrevanje bazena in varčevanje z energijo. V bazenu je nadzorovana in enakomerna temperatura.

Z zmanjšanjem dostopa hladnemu zraku se zmanjša stopnja vlažnosti okoli školjke, kar preprečuje kondenzacijo. Icynene lastnikom bazena zagotavlja mir pred potencialnimi problemi povezanimi s kondenzacijo, kot so na primer rast plesni in maha pod školjko bazena.


Protitočni sistem Wave


Protitočni sistem uporabljen v plavalnih bazenih Michael Phelps by Master Spas™ uporablja inovativni sistem, ki s pomočjo propelerja ustvarja globlji, širši ter enakomernejši protitok, ki je popolnoma nastavljiv. Za športnike in profesionalne plavalce pa je na voljo Wave XP sistem (Extra Power) z večjim in močnejšim motorjem, ki ustvari za več kot dvakrat močnejši protitok od standardnega sistema. Vsem profesionalnim plavalcem pa priporočamo nakup plavalnega bazena Signature by Michael Phelps, ki ima še širše, globlje ter daljše plavalno območje in pa serijsko vgrajen protitočni sistem Wave XP Pro, ki je za več kot 40% močnejši od sistema Wave XP.

Takšnega sistema, kot ga nudijo plavalni bazeni Master Spas™ ne boste našli v nobenih konkurenčnih bazenih na trgu, saj le ti ne nudijo takšnega enakomernega toka, ki ponazarja plavanje v velikih olimpijskih bazenih, kjer je na pretek prostora za plavanje.
ŠKOLJKA


Širok spekter barv samo poveča že tako široko paleto izdelkov Master Spas™. Izbirate lahko med množico polnih barv ali imitacij naravnega kamna. To bo Vaš masažni bazen, zato pustite domišljiji prosto pot.

Opozorilo: Barve prikazane na tej strani so sicer posnetek dejanskega izdelka, a je potrebno opozoriti na raznolikost barv in kakovosti računalniških monitorjev, zato ne moremo jamčiti, da bodo izdelki imeli barvne lastnosti prikazane na Vašem monitorju.


OHIŠJA


Kljub temu, da je masažni bazen postavljen na prostem, ohišje obdrži originalen salonski videz leta in leta. Naša ekskluzivna DuraMaster™ polimerska ohišja so narejena iz kakovostnega polimera, ki zadrži vse vremenske vplive. Pri ohišjih iz pravega lesa je potrebno fizično vzdrževanje in obdelovanje materiala, Vaše ohišje DuraMaster™ pa je enostavno za čiščenje in vzdrževanje samo z vodo in krpo, brez praktično kakršnekoli spremembe v lastnosti in odtenku barve.

Naj se barve vašega ohišja ujemajo z barvo školjke. Izrazite svojo domišljijo v Vam značilnem slogu in ustvarite posebno barvno kombinacijo. Izbirate lahko med standardnima DuraMaster™ polimerskima ohišjema, katera sta na voljo v prikazanih barvah, ali pa med Master Select ohišjem, kateri imajo izgled naravnega lesa brez zahtevnega vzdrževanja. Za popolno razkošje pa izberite Dream Stone sintetična ohišja v imitaciji naravnega kamna.
ZAŠČITA


Zdaj je najboljše še boljše
Sprostite se v kristalno čisti vodi ogrevanih masažnih bazenov Master Spas™.

Master Spas™ nudi vgrajeno proti-mikrobno Microban® zaščito dodano Lucite® akrilnemu materialu školjke, ki preprečuje obstanek in razmnoževanje bakterij ter mikrobov, kateri povzročajo madeže na školjki in neprijeten vonj. Na voljo je v vseh barvah.

Novost
Microban® zaščita poveča vzdržljivost Vašega masažnega bazena. Skupaj s filtrirnim sistemom preprečuje nastajanje bakterij in mikrobov, ki povzročajo madeže in neprijeten vonj na površinah školjke bazena.


MONTAŽA


Enostavno in cenovno ugodno vzdrževanje

Vsak Master Spas™ masažni bazen je prenosen in popolnoma funkcionalen, brez dodatnih vodovodnih inštalacij. Vse kar potrebujete je prostor, ki mora biti raven (terasa ali prostor na vrtu…) in sposoben nositi težo dobrih 1.800 kilogramov*.

Od Vas pa je odvisno kam boste postavili bazen, upoštevajoč zasebnost in dostopnost. Ko vam priklopimo bazen na električno omrežje, ga napolnimo z vodo ter vanj dodamo še kemikalije, ste že v nekaj urah pripravljeni na popolno terapevstvo doživetje ter sprostitev celotnega telesa v vašem novem plavalnem ali masažnem bazenu Master Spas™.

*Teža je odvisna od velikosti bazena
NEPREMAGLJIVA GARANCIJA


Ker verjamemo v svoje produkte to dokazujemo tudi z večletno garancijo, ki jo v celoti krije podjetje Master Spas™, namreč z nakupom bazena ste se vpisali v bazo lastnikov masažnih in plavalnih bazenov, ki jo v celoti vodi podjetje in kateri garantira za vse dele v garancijskem obdobju.

  • 10 letna garancija na konstrukcijo bazena ter vodotesnost.
  • 7 letna garancija na školjko bazena ter njene morebitne strukturne spremembe.
  • 5 letna garancija na grelec, črpalke ter ves kontrolni sistem.
  • 5 letna garancija na tesnenje bazena ter vse morebitne napake v materialu.IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?