Tehnologija

Endless Pools® Swim Machine


Endless Pools® Swim Machine:

Za vrhunsko izkušnjo plavanja na mestu, kupci ne smejo gledati nobenega drugega protitičnega sistema od edinstvenega protitočnega sistema Endless Pools® Swim Machine. Protitočni plavalni bazeni Endless Pools®, namreč uporabljajo pogonski sistem s hidravlično pogonsko močjo, ki ustvarja laminarni tok do 19.000 litrov na minuto, ki pa je širši in globji od vašega telesa. Naprava ima funkcijo preusmeritve vode, kar ima za posledico tok brez turbolence. Tudi pri največji moči se boste počutili, kot bi plavali v odprtih vodah.

Plavalni protitočni sistem poganja hidravlični agregat, ki črpa visoko kvalitetno biološko razgradljivo olje do izjemne moči 5HP. Takšna zasnova motorja omogoča energetsko učinkovitost tudi pri najvišji hitrosti. Z vodoodpornim daljinskim upravljalnikom lahko enostavno povišate ali znižate hitrost pretoka vode. Hitrost pretoka vode pa se giblje med 5:00 in 1:00 minuto na 100 metrov in je zelo enostavno nastavljiva za natančno izbiro hitrosti.IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?