Tehnologija

Podvodna tekalna stezaEndless Pools® podvodna tekalna steza:

Dodatna opcija – Endless Pools® hidravlična podvodna tekalna steza, ki nudi možnost teka, hitre hoje ali hoje v vodi in je primerna za vse ljudi, tudi s kardiovaskularnimi težavami brez negativnih stranskih učinkov. Lahko izbirate med različnimi hitrostnimi nastavitvami, za še bolj intezivnejšo vadbo, pa priporočamo dodatno še vključitev protitočnega plavalnega sustema Swim Machine, kjer boste še dodatno spodbudili delovanje mišic zgornje dela telesa in nog. 

Enako kot protitočni sistem Swim Machine, se tudi tekalna steza napaja s hidravličnim agregatom, ki črpa biološko razgradljivo rastlinsko olje z izjemno zmogljivim podvodnim motorjem moči 5HP. Takšna zasnova motorja omogoča energetsko učinkovitost tudi pri najvišji hitrosti. Z vodoodpornim daljinskim upravljalnikom lahko enostavno povišate ali znižate hitrost pretoka vode. Hitrost se giblje med 0 in 8,8 km/h. IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?