Novost za evropsko tržišče: Rekreacijski bazen Therapool 15

11. Junij 2020


Plavalni bazen Therapool 15 v dolžino meri 457cm, kar pomeni, da se bodo lahko v njem otroci zabavali, medtem, ko boste vi uživali v najboljši masaži, ki jo premore le Master Spas. Poleg naštetega pa nudi tudi dobro plavalno izkušnjo, saj ima vgrajeni 2 FlowStream šobi, ki bosta poskrbeli za enakomeren tok plavanja. Zakaj bi iskali drugje, če smo v tem poslu že več kot 15 let in zagotovo ne boste našli boljših plavalnih bazenov od naše bogate ponudbe, ki bi ustrezal vsem vašim željam in zahtevam.

Pokličite nas in si rezervirajte svoj termin za obisk našega razstavnega salona, kjer boste lahko izvedeli več o omenjenemu bazenu. 
Za vas smo dosegljivi na tel.št.: 070 426 700 ali preko elektronske pošte info@plavalni-bazeni.si.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?