Prednosti redne uporabe plavalnega bazena

13. Februar 2018


Fitnes še nikoli ni bil tako vsestranski!
Endless Pools® Fitness Systems ali SwimCross™ Exercise Systems ustvarjajo odlično okolje za številne vodne vaje, vključno s plavanjem, aerobiko, veslanjem in hojo v vodi. Vsi bazeni standardno vključujejo sidra za pritrditev opreme za veslanje, da bi vaša vadbena izkušnja bila še boljša. Držala tako ponujajo veliko različnih možnosti telovadbe, saj lahko nanj pritrdite različne pripomočke, ki jih kot dodatno opcijo ponujamo v svojem programu. Vmes med vadbo se sprostite s hidromasažnimi šobami, ki vam omogočajo prehod med vadbami brez težav. Po treningu pa vam bodo nudile čudovito sprostitev.

Terapevtsko lajšanje bolečin!
Vsi, ki trpite zaradi vsakodnevnih ali kroničnih bolečin, vam bo vadba v vodnem okolju izjemno olajšala in zagotovila svobodo pri doseganju fitnes ciljev brez skrbi, da bi vam povzročalo še večje ali dodoatne bolečine. Popolna telesna vadba krepi vse glavne mišične skupine, in ko se ta vadba zgodi v vodnem okolju, naravna odpornost vode in vzgon pomagata pri doseganju odličnih rezultatov z manj vpliva na mišice in sklepe kot pri kopenskih vajah.

Kakovostno preživljanje časa z družino in prijatelji!
Najboljše pri vsem tem pa je, da celotna družina ostane povezana ter hkrati aktivno preživlja čas skupaj v plavalnih bazenih Endless Pools® Fitness System. Brez telefonov, brez tablic, brez televizije, samo pogovor s tistimi, ki jih imate najraje ob sebi.

IZKUŠNJE UPORABNIKOV

"Živjo, sem Michael Phelps. Plavam že skoraj celo svoje  življenje in zagotovo poznam prednosti rednega plavanja. Ampak včasih je dostop do bazena omejen in vsako dvorišče ali podnebje ni pravo za plavalni bazen. Ravno zato smo skupaj s podjetjem Master Spas™ ter mojim trenerjem Bob Bowman-om ustvariti popolno rešitev - Michael Phelps Signature Swim Spa by Master Spas."
Michael Phelps
Izdelava: MMstudio
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate z uporabo piškotkov?